Про мене

Моє фото
Львів, Ukraine
подорожуймо,пізнаваймо,осмислюймо....

вівторок, 8 листопада 2011 р.

Відкриття стадіону Arena-Lviv до Євро 2012р моїми очима....

Стадіон Арена-Львів з далеку
  Відкриття стадіону Арена у Львові. Маючи два квитка  на відкриття, я з великими зусиллями знайшла собі  компанію, зголосилась піти зі мною Оксана. Запланувала виїхати скоріше і  вже у 18 00 бути біля  торгового центру Кін Крос. Маршрутку я свою чекала трохи довго, як приїхала маршрутка , то вже забита  вся була, в центрі водій навіть не зупинявся, бо всі майже люди їхали на відкриття стадіону, а на тих зупинках де ми зупинялись люди так пхались в автобус ніби вважали, що він безрозмірний. Година їзди в маршрутці і ми вже на   вул. Стрийській,трохи постояли в  корку  перед перехрестям  вул. Стрийська  вул. Наукова, а далі пробок не було, доїхали одну зупинку після  Автовокзалу на  вул. Стрийській   в 18  20 год , маса людей з правої сторони дороги ( то вже територія села Сокільник) рухалась колоною  до стадіону. Ми  зустрілись з Оксаною і рухалися теж тою колоною до стадіону, по дорозі пости міліції, видно кругом  стадіону крани будівельні,  одним словом видно, що  кругом  будівельні недоробки, не заасфальтовано все і ці недоробки киаються в очі. Добралися ми до малої сцени там виступали львівські виконавці Адріана, Наталка Карпа, Владислав Левицький, людей не багато  спостерігало їх виступ. Ми вже  з 40 хвилин як прийшли, а люди все колоною рухалися в перед, більшість людей була молодь, були і старші люди, які  з гордістю на все це  дійство наблюдали. Туалети були Біо на вулиці і в середині, на вулиці простіше попасти в туалет, ніж в середині, в середині  великі черги.
   Послухавши трохи концертів  львівських виконавців , пофотографувались, рушили до входу в Арена стадіон. На вході на стадіон перед нами людям забракували білети ,  обшманували  з голови до ніг  працівники стадіону жінки жінок, а чоловіки чоловіків:ноги на ширину плеч, руки в сторону, мені  сумку провіряли, довилося викинути пляжку води,бо напої і харчі заборонено, я знала, але не думала, що то так строго. Нарешті після контролю пройшли ,на другий поверх піднялись там продають пиво, чіпси,ход-доги та всяке різне,ціни не з дешевих.





А 15, 6 РЯД, 31 МІСЦЕ
Vip-  ложі.
   На годиннику 19 30 мало вже розпочатися відкриття, а ми з Оксаною робили, ще фото сесію, і шукаємо свій сектор в нас був А 15, 6 ряд. За допомогою персоналу стадіону знайшли свої місця 31 і 32 і сіли в очікуванні відкриття.  З початку я не дуже хотіла іти на це масове збіговисько, хоч і білети були халявні, думала може якісь ексцеси, тай читала інформацію в інтернеті про готовність стадіону до здачі, то чиновники Львова заявляли, що він в готовності і зданий в експлуатацію, що є акт по здачі, але ж дах добудовували як обіцяли  будівельники в ночі і ще в день 29 жовтня ішли роботи(  в результаті дах  був недобудований), тому я сумнівалась, хто ж буде перевіряти якість і надійність робіт  після ночі з 28 на 29 жовтня. Хоч було видно з трибун дах не був добудований, і кран тримав дах зі сторони VIP  лож, я  ж  була на протилежній стороні від крану і це тішило мене. Перед відкриттям співачка Руслана  вийшла до глядачів, і всіх закликала підтанцьовувати і робити хвилі як під час футбольних матчів, що глядачі із задоволенням робили під час всієї церемонії і відкриття.http://www.youtube.com/watch?v=Ek0a73hxRkw&feature=related початок відкриттяhttp://www.youtube.com/watch?v=X5qkam6pb18









виступ  украінських колективів, серед яких і моя сестра

   Двоє діточок перерізали святкову  стрічку і офіційно відкрили стадіон. Над стадіоном можна було бачити гарні феєрверки. Тоді  Руслана  заспівала одну пісню, після неї був французький цикр, який представляв надувних  драконів, зміїв  і жінка надувна – як потім вияснилося це Княгиня Ольга . Враження від цирку такі ніби  ти попав у дитинство. Ведучих на шоу не було, тому ,що відбувається можна було тільки  здогадувалось, диктор іноді щось говорив, але ніхто його не бачив. Після летючих драконів виступала Анастейша, приїхало 2 буси прямо на литовище біля сцени , з одного з них  вийшла Анастейша . Хоч я сиділа на 6 ряді, але Анастейшу бачила дуже маленькою, тільки  4  великі екрани показували її з близька. 


Краса кольорів

Французький цирк

Ветерани і  гордість Львівщини


   Старшим людям ті, що сиділи біля нас не дуже цікаво було слухати пісні Анастейші і мало хто з них знав її репертуар, тому після 2 пісні біля нас тритина глядачів пішли, я ж залишилася до кінця мені нікуди не спішилось, не знаю як іншим. З почутих пісень Анастейші я знала тільки 2 напевно самі хітовіші. Під час співання своїх пісень закордонна зірка намагалася спілкуватися з глядачами  по англійські, навіть промовила кілька слів російською , все дійство закінчилося десь 22 15 хв. Коли дійство закінчилося Анастейша так само сіла в свій бус під пильною охороною  з 10 охоронців, і поїхала з поля. Як голосила львівська влада, що транспорт ходитиме до 12 00 ночі, з автовокзалу, що на  вул. Стрийській дійсно було як багато людей так і транспорту: тролейбуси, автобуси курсували один за одним і битком повні відправлялися , а от з центру вже проблематичніше добратися було, там постанова про пізнє курсування напевно не діяла, бо 23 30 хв, багато маршруток  їхали в парк,бо не зупинялися і були пусті. Все таки з кількома пересадками я добралася додому  повна вражень від чудового дійства  і долученням до такої події для Львова- відкриття сучасного європейського стадіону. Я ще встигла подивитись відкриття по телебаченню, але  там все так вже змонтували і вирізали свист на трансляцію  запису президента  В. Януковича , http://www.youtube.com/watch?v=9CnPLUPC9OE&feature=related   і    http://www.youtube.com/watch?v=N9ndUi7zCEA&feature=related     багато монтажу в  телетрансяції.

Немає коментарів:

Дописати коментар